TAKARA

TAKARA 小熊維尼布書
$178

像絲般的嬰兒和戲劇的邪惡的圖片!  書輪廓為出生的嬰兒,用軟布。  它是溫柔的小熊維尼和朋友有趣照片繽紛世界。  期間像嬰兒面料,清脆聲音及舒緩天籟的長笛,搖鈴,比如觸摸,奶昔和邪惡是玩..

TAKARA 小熊維尼變形學行車
$780

完全不需螺絲、釘子之類的東西 寶寶剛走路的時候會站不穩,所以學行車的輪子不能太滑不然寶寶不會控制力道,很容易推太快然後跌倒,所以輪子特別加上一圈橡膠,推起來會比較有阻力,對於剛學會走路的寶貝..

TAKARA 米奇爬爬樂(英語學習)
$298

米奇爬爬樂適合8個月以上既BB玩。 只要搖一搖佢,佢就會開始播英文音樂周圍行,而且會講英文叫BB跟住爬! 除左學到英文,仲可以訓練BB爬添!而且佢唔郁果陣仲有19種英文對話同埋音樂可以播,BB一定..

TAKARA 小飛象MOCCHI公仔 (中)
$278

W370×H500×D240mm..

TAKARA 米妮MOCCHI公仔 (中)
$278

W330×H400×D200mm..

TAKARA 小熊維尼活動地墊
TAKARA 小熊維尼腳部搖鈴玩具
$118

2個月以上就玩得! 可以將搖鈴套係小朋友對腳到,左邊係小熊維尼,右邊係豬仔,腳郁果時就會有沙沙、鈴鈴聲! 除咗套係腳到,仲可以穿係手部架!咁小朋友就可以自得其樂,滿足佢地視覺、聽覺既需要!..

TAKARA 米妮MOCCHI公仔(中) - 甜睡版
$308

俯臥甜睡時:W400×H240×D255mm 可愛造型配合特殊超纖細棉花, 極具伸縮性,搓圓撳扁都不易變形。 加上超柔軟手感的表層,可作攬枕,坐椅背墊使用。..

TAKARA 米奇MOCCHI公仔 (中) - 甜睡版
$308

俯臥甜睡時:W400×H240×D250mm 可愛造型配合特殊超纖細棉花, 極具伸縮性,搓圓撳扁都不易變形。 加上超柔軟手感的表層,可作攬枕,坐椅背墊使用。..

TAKARA 米奇 MOCCHI 公仔 (中)
$278

W330×H440×D200 可愛造型配合特殊超纖細棉花, 極具伸縮性,搓圓撳扁都不易變形。 加上超柔軟手感的表層,可作攬枕,坐椅背墊使用。..

TAKARA 迪士尼音樂迴轉掛床玩具 DX
TAKARA DISNEY 英語扭蛋機
TAKARA MICKEY 嬰兒車頭軑盤玩具
TAKARA 檯角防撞膠粒 4粒 POOH
TAKARA BB吊飾玩具POOH
顯示開始 1 到 15 之 20 (總 2 頁)